TORTŲ SUDĖTYS
Tortas “ALKAVA”
Sudedamosios dalys: cukrus, karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), sviestas(pasterizuota saldi grietinėlė), margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), kiaušiniai, vanduo, graikiniai riešutai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), aguonų sėklos, brendis (alk. 36% tūrio), 100% natūrali kava, rūgštis citrinų rūgštis, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, graikinių riešutų, kviečių ir lazdyno riešutų. Gali būti sojos, kitų riešutų (migdolų, pistacijų), sezamo sėklų jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1678 kJ/ 403 kcal |
Riebalai, g | 27 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 13 |
Angliavandeniai, g | 34 |
iš kurių cukrų, g | 30 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,6 |
Baltymai, g | 5,1 |
Druska, g | 0,25 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “SNICKERS”
Sudedamosios dalys: karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)), kiaušiniai, kepinti ir sūdyti žemės riešutai (žemės riešutai (98%), valgomoji druska (1,36%), rapsų aliejus), vanduo, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), karamelės skonio mišinys kremų gamybai (cukrus, gliukozė, karamelizuotas cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas (E1414), gliukozės sirupas, pieno milteliai, tirštiklis (E401), augaliniai riebalai (palmių ir visiškai hidrinti kokosų, skirtingomis proporcijomis), druska, kvapioji medžiaga, dažiklis (E150c), emulsiklis (E472a), kviečių glitimas), plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, E322 sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), grietinėlė(pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), baltasis glaistas-įdaras (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas (2,5%), emulsikliai (E472a), saulėgražų lecitinas, kvapiosios medžiagos), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), šokoladinio skonio diskai rudi (cukrus, pilnai sukietinti riebalai (palmių branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas E322), kvapioji medžiaga (vanilinas)), žemės riešutų trupiniai (žemės riešutai), kakavos milteliai 20-22%, margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), cukrus, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E450i), lazdyno riešutai, želatina, lakštiniai vafliai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis sojų lecitinas E322, tešlos kildymo medžiaga E500, druska), 100% arabikos kava, brendis (alk. 36% tūrio), sutirštintas brendis (brendis (alk. 50% tūrio), tirštiklis E466).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, žemės riešutų, kviečių, lazdyno riešutų, sojos. Gali būti migdolų, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1512 kJ/ 361 kcal |
Riebalai, g | 19 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 9,2 |
Angliavandeniai, g | 42 |
iš kurių cukrų, g | 29 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,9 |
Baltymai, g | 7 |
Druska, g | 1,2 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “JUODASIS MIŠKAS”
Sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), šaldyta vyšnių tyrė (vyšnios (90%), cukranendrių cukrus), vyšnios greitai užšaldytos (100% vyšnios), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), vyšnios želėje 70% (vyšnios (70%), cukrus, modifikuotas krakmolas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantai – kalio sorbatas, kvapioji medžiaga), kvietiniai miltai (kviečių grūdai), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), baltasis šokoladas 29% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), kiaušiniai, cukrus, šokolado granulės (kakavos sviestas, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), vanduo, kakavos milteliai 20-22%, dekorativinės vyšnios (vyšnios, sirupas (vanduo, cukrus, gliukozės sirupas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinos rūgštis, kvapiosios medžiagos, natūralūs dažikliai – koncentratas iš vaisių ir daržovių, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), želatina, vaisių pektinas NH (tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas kalcio fosfatas E341iii).
Informacija apie alergenus: Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), lazdyno riešutų, kviečių, kiaušinių. Gali būti sojos, žemės, migdolų, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
Sudėtyje gali būti vyšnių kauliukų gabaliukai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1142kJ/ 273kcal |
Riebalai, g | 19 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 10 |
Angliavandeniai, g | 30 |
iš kurių cukrų, g | 23 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,7 |
Baltymai, g | 3,6 |
Druska, g | 0,51 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “RED VELVET”
Sudedamosios dalys: mišinys avietiniam pyragui (cukrus, kvietiniai miltai, vaisių priedas 10% (koncentruota obuolių tyrė (75%) ir aviečių tyrė (46%), fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, kviečių skaidulos, stingdiklis (E440), palmių aliejus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis ir citrinų rūgštis), koncentratas iš morkų, juodųjų serbentų ir mėlynių, natūrali kvapioji medžiaga), išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, pieno baltymai, tešlos kidimo medžiagos (E450, E500), modifikuotas krakmolas, druska, emulsiklis (E481), tirštikliai (E415, E466, E412), miltų apdorojimo medžiaga (E300), dažiklis (E172), kvapiosios medžiagos, plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), kiaušiniai, vanduo, šaldytos avietės (100% avietės), 100% rapsų aliejus, šaldyta raudonųjų uogų tyrė (raudonųjų uogų (90%): avietės, braškės, vyšnios, juodieji serbentai, cukranendrių cukrus), cukrus, maskarponės sūrio pasta (maskarponės sūris(50%) (grietinėlė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas pienas, kiaušinių tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), standiklis grietinėlei (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius dinatrio difosfatas, druska), avietės, džiovintos šaltyje (avietės 100%), sulčių surišėjas (tirštiklis E1414, cukrus), želatina.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra kviečių, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojos, kiaušinių. Gali būti žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1063kJ/ 255kcal |
Riebalai, g | 15 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 9,7 |
Angliavandeniai, g | 29 |
iš kurių cukrų, g | 21 |
Skaidulinės medžiagos, g | 1,2 |
Baltymai, g | 2,0 |
Druska, g | 1,2 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “RAFAELLO”
Sudedamosios dalys: plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, E322 sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), cukrus, kokoso drožlės, mišinys kremams (cukrus, pieno milteliai, augalinis aliejus (palmių), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, augaliniai riebalai (visiškai hidrintų kokosų), tirštiklis, natrio alginatas (E401), emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų acto rūgšties esteriai (E472a), kvapioji medžiaga), traškūs dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, augalinis saulėgrąžų aliejus, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), baltasis glaistas (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas (2,5%), emulsikliai (E472a), saulėgražų lecitinas, kvapiosios medžiagos), kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), kiaušinių tryniai, vanduo, 100% rapsų aliejus, maskarponės sūris (pasterizuota giretinėlė, pasterizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330), cukraus pudra, saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), sūrios karamelės perlai su jūros druska (cukrus, gliukozės sirupas, jūros druska, natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis (E150c)), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), migdolųmiltai (migdolų riešutai), kiaušinių baltymai, baltasis šokoladas (34%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pienomilteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas), šaldytos smulkintos citrinų žievelės, šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), šaldyta pasiflorų tyrė (pasifloros (90%), cukranendrių cukrus), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), šaldyta mangų tyrė (mangai (94%), cukranendrių cukrus).
Informacija apie alergenus: Sudėtyje yra sojos, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kviečių, miežių, migdolų riešutų ir kiaušinių. Gali būti žemės, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1600kJ/ 385kcal |
Riebalai, g | 28 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 19 |
Angliavandeniai, g | 31 |
iš kurių cukrų, g | 22 |
Skaidulinės medžiagos, g | 1,7 |
Baltymai, g | 4,2 |
Druska, g | 0,59 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “TRIJŲ ŠOKOLADŲ FERRE”
Sudedamosios dalys: plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b. E472e, E322 sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, e331), druska, dažiklis: E160a), baltojo šokolado granulės (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), šokolado granulės (kakavos sviestas, cukrus, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), pieninio šokolado granulės (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), vanduo, kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), želatina, karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), dekoravimo glajus (gliukozės sirupas, vanduo, karamelė (cukrus, vanduo) (4,5%), dažiklis E150c, stingdikliai (E440, E401, E407), rūgštis E330, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E331, E327, E341), konservantas E202, kvapioji medžiaga), tešlos kildimo medžiaga E500, kakavos milteliai 20-22%, brendis (alk. 36% tūrio), 100% natūrali kava.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra sojų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, kviečių. Gali būti žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1664kJ/401kcal |
Riebalai, g | 33 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 20 |
Angliavandeniai, g | 23 |
iš kurių cukrų, g | 20 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,8 |
Baltymai, g | 4,4 |
Druska, g | 0,17 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “MANGO MASKARPONĖS”
Sudedamosios dalys: grietinėlė mangų tyrė, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), vaisinis įdaras (mango gabaliukai (70%), gliukozės fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas E1442, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E330, E331, antioksidantas E300, konservantas E202, natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis E160a), plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), cukrus, maskarponės sūris 42% rieb. (pasterizuota giretinėlė, pasterizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), kiaušiniai, kvietiniai miltai, pasiflorų tyrė (pasifloros 100%), cukraus pudra (cukrus), dumplainiai, vaisių pektinas (tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas kalcio fosfatas E341iii), želatina, džiovintos, smulkintos citrinų žievelės (100%).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų, kiaušinių, kviečių. Gali būti žemės, lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 900 kJ/ 2515 kcal |
Riebalai, g | 12 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 8,7 |
Angliavandeniai, g | 24 |
iš kurių cukrų, g | 19 |
Skaidulinės medžiagos, g | <0,5 |
Baltymai, g | 3,1 |
Druska, g | 0,27 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “KARAMELINIS SU PERSIKAIS”
Sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), cukrus, persikų puselės sirupe (persikai, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), vanduo, išrūgų ir augalinių riebalų mišinys (augalinis aliejus (pilnai hidrintas palmių), grietinėlė (6%) (pienas), augalinis aliejus (palmių), pasukų milteliai, emulsikliai: E472(b), E475, E435, E471. E433, stabilizatoriai: E410, E407, druska, natūralios kvapiosios medžiagos (pienas), dažiklis E160(a)), dekoravimo glajus (gliukozės sirupas, vanduo, karamelė (cukrus, vanduo) (4,5%), dažiklis E150c, stingdikliai (E440, E401, E407), rūgštis E330, dažiklis E171, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E331, E327, E341), konservantas E202, kvapioji mediaga), cukraus pudra (cukrus), lazdyno riešutai, karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), karamelės skonio įdaras su jūros druska (vanduo, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, palmių aliejus, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas krakmolas, stabilizatoriai (celiuliozė, E466), jūros druska (1%), karamelinis cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, dažikliai (anatas, košinėlė, konservantas kalio sorbatas, emulsiklis E435), spraginti kukurūzai karamelės skonio (kukurūzų grūdai (kilmės šalis – USA), cukrus (12%), augalinis palmių aliejus, kakava, druska), sulčių surišėjas (tirštiklis E1414, cukrus), dekoravimo glajus (gliukozės sirupas, vanduo, stingdikliai (E440, E401, E407), rūgštis E330, dažiklis E171, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E331, E327, E341), konservantas E202, kvapioji mediaga), kukurūzų krakmolas, migdolų riešutų miltai (migdolų riešutai), kvapioji medžiaga su dažikliais Mocha skonio (karamelė, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, vanduo, etilo alkoholis, stabilizatorius triacetinas E1518, propan -1,2- diolis (propilenglikolis), tirštiklis ksantano derva E415), pasterizuoti kiaušinių baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis E270, tirštiklis ksantano derva E415, stabilizatorius aliuminio sulfatas E520), želatina, gliukozės – fruktozės sirupas (dekstrozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotreozė), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), brendis (alk. 36% tūrio), 100% natūrali kava, šaldytos smulkintos citrinų žievelės (smulkintos citrinų žievelės (100%)), tartratas (rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, monokalio tartratas (E336i)), kakavos milteliai.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų, kiaušinių, kviečių, lazdyno ir mogdolų riešutų. Gali būti žemės, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1489kJ/ 357 kcal |
Riebalai, g | 23 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 15 |
Angliavandeniai, g | 34 |
iš kurių cukrų, g | 29 |
Skaidulinės medžiagos, g | <0,5 |
Baltymai, g | 4,3 |
Druska, g | 0,37 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “KAUNAS”
Sudedamosios dalys: lazdyno riešutų skonio pasta (cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), mažo riebumo kakavos milteliai, laktozė, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis – sojos lecitinas, kvapiosios medžiagos), migdolų riešutų pasta (cukrus (46,5%), migdolų riešutai (46,5%), augaliniai riebalai (saulėgrąžų) (7%), emulsiklis E322 (sojų lecitinas) (<1%)), plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), cukrus, traškūs dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, augalinis saulėgrąžų aliejus, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), vanduo, saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), mišinys kiaušinių trynio skonio desertų gamybai (cukrus, modifikuotas krakmolas, kvapioji medžiaga (laktozė), stingdiklis karageninas, dažikliai, karotinas, riboflavinas, druska, tirštiklis saldžiųjų ceratonijų derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E430 (ii)), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), šokoladiniai pabarstukai (cukrus, kakavos sviestas, ryžių miltai, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, kviečių miltai, kviečių skaidulos, emulsiklis: (sojų lecitinas), gliukozės sirupas, laktozė, druska, salyklinių miežių miltai, saldžių išrūgų milteliai, tirštiklis (E414), modifikuotas krakmolas (tapijokų), augaliniai aliejai (palmių ir palmių branduolių), kvapioji medžiaga (vanilinas), vanilės ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330 ), želatina, brendis (alk. 36% tūrio), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), juodojo ir baltojo šokolado papuošimas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, laktozė, sviesto riebalai, emulsiklis (sojų lecitinas), natūrali kvapioji vanilės medžiaga), rūgštis citrinų rūgštis E330, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), šaldytos smulkintos citrinų žievelės (smulkintos citrinų žievelės (100%)).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra lazdyno, migdolų riešutų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų, kiaušinių, kviečių, miežių, išrūgų. Gali būti žemės, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1734 kJ/ 415 kcal |
Riebalai, g | 24 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 9,1 |
Angliavandeniai, g | 44 |
iš kurių cukrų, g | 37 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,7 |
Baltymai, g | 5,4 |
Druska, g | 0,33 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “BALTO ŠOKOLADO SU CITRINA”
Sudedamosios dalys: grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), įdaras citrinų skonio (vanduo, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, sutirštintas nugriebtas pienas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, citrinų koncentratas, augaliniai palmių riebalai, emilsikliai (E471, E435), tirštikliai (E460, E466), rūgštys (E330, E296), natūrali kvapioji medžiaga, konservantai (E202), dažikliai (E160a(iii), E171), druska), traškus įdaras (cukrus, rapsų aliejus, smulkinti karamelizuoti sausainiai (20%) (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių, rapsų), cukraus sirupas, kildinimo medžiaga natrio vandenilio karbonatas, sojų miltai, druska, cinamonas), skrudinti migdolai, skrudinti sojų miltai, kakavos sviestas, saldžių išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, grietinėlės milteliai, karamelė, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos, druska), kiaušiniai, vanduo, cukrus, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), grietinėlės stingdiklis žaliosios citrinos ir žaliosios arbatos skonio (cukrus, želatina (galvijų), citrinų rūgštis, žaliųjų citrinų sulčių milteliai, špinatų ekstraktas, kvapiosios medžiagos, modifikuotas krakmolas, žaliosios arbatos milteliai (matcha)), baltojo šokolado granulės (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), mėlynosios aguonų sėklos, margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), želatina, 100% arabikos kava, vaflinis papuošimas (krakmolas, Carthamus koncentratas, dažiklis E172).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kviečių, sojų, migdolų riešutų, kiaušinių, kviečių. Gali būti žemės, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1317 kJ/ 315 kcal |
Riebalai, g | 19 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 10 |
Angliavandeniai, g | 33 |
iš kurių cukrų, g | 25 |
Skaidulinės medžiagos, g | <0,5 |
Baltymai, g | 4,0 |
Druska, g | 0,38 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “KARAMELĖ”
Sudedamosios dalys: karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)),kvietiniai miltai (kviečių grūdai), cukrus, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), vyšnios želėje 70% (vyšnios (70%), cukrus, modifikuotas krakmolas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantai – kalio sorbatas, kvapioji medžiaga), kiaušiniai, grietinės ir augalinių riebalų mišinys 30 % (grietinėlė, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio, kokoso aliejai, emulsiklis E471, dažiklis E160a), raugas, augalinių riebalų 22%, pieno riebalų 8%), žemės riešutų trupiniai, vanduo, kakavos milteliai, tešlos kildinimo medžiaga (natrio hidrokarbonatas E500), druska.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kviečių, kiaušinių, žemės riešutų. Gali būti sojos, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1507kJ/ 360 kcal |
Riebalai, g | 18 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 11 |
Angliavandeniai, g | 45 |
iš kurių cukrų, g | 39 |
Skaidulinės medžiagos, g | <0,5 |
Baltymai, g | 4,9 |
Druska, g | 0,41 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “AVIETINIS”
Sudedamosios dalys: plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), šaldytos avietės (100% avietės ), cukrus, kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), vanduo, baltojo šokolado granulės (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pienomilteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), želatina, sulčių surišėjas (tirštiklis E1414, cukrus), avietės džiovintos šaltyje (avietės 100%), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), šaldytos smulkintos citrinų žievelės (smulkintos citrinų žievelės (100%)), kvapioji medžiaga su dažais braškių skonio (vanduo, gliukozės sirupas, invertuatas cukraus sirupas, etilo alkoholis, propan-1,2-diolis (propilenglikolis), karminas E120, tirštiklis ksantano derva E415, sorbitolis E420, augalinis aliejus (saulėgrąžų), kalio hidroksidas, maistinių riebalų rūgščių mono ir digliceridų citrinos rūgšties esteris E472c, rūgštingumą reguliuojanti medžaiaga lecitinai E322, dažiklis karotenų mišinys E160a, askorbino rūgšties riebiųjų rūgščių esteris E304, alfa tokoferolis E307), rūgštis citrinų rūgštis.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra sojų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, kviečių. Gali būti žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1137kJ/ 273 kcal |
Riebalai, g | 19 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 16 |
Angliavandeniai, g | 22 |
iš kurių cukrų, g | 17 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,8 |
Baltymai, g | 3,7 |
Druska, g | 0,26 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “ITALIŠKO MORENGO SU RIEŠUTAIS”
Sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), lazdyno riešutai, cukrus, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), kiaušiniai, vanduo, cukraus pudra (cukrus), migdolų riešutų drožlės (migdolų riešutai), kukurūzų krakmolas, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), tešlos kildinimo medžiaga (E500), kefyras 2,5 % (pienas, raugas), kvapioji medžiaga su dažikliais Mocha skonio (karamelė, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, vanduo, etilo alkoholis, stabilizatorius triacetinas E1518, propan -1,2- diolis (propilenglikolis), tirštiklis ksantano derva E415).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), lazdyno riešutų, kviečių, kiaušinių, migdolų riešutų. Gali būti sojos, žemės, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1634 kJ/ 392 kcal |
Riebalai, g | 25 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 13 |
Angliavandeniai, g | 36 |
iš kurių cukrų, g | 29 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,9 |
Baltymai, g | 5,2 |
Druska, g | 0,28 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “PISTACIJA”
Sudedamosios dalys: grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), cukrus, sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), pistacijų riešutai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), šaldytos avietės (100% avietės ), aviečių tyrė (avietės 100%), pistacijų pasta (skrudintos pistacijos 100%), kiaušiniai, grietinės ir augalinių riebalų mišinys 30% (grietinėlė, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio, kokoso aliejai, emulsiklis E471, dažiklis E160a), raugas, augalinių riebalų 22%, pienoriebalų 8%), vanduo, baltojo šokolado granulės (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojųlecitinas, vanilės ekstraktas), migdolų riešutų miltai (migdolų riešutai), pienas, pistacijų pasta (pistacijų riešutai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, vanduo, dažiklis E142), želatina, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), vaisių pektinas (tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas kalcio fosfatas E341iii), kvapioji medžiaga su dažikliais pistacijų skonio (vanduo, gliukozės sirupas, invertuatas cukraus sirupas, etilo alkoholis, emulsiklis (polisorbatas 80 E433), tirštiklis ksantano derva E415, propan-1,2-diolis (propilenglikolis), dažikliai (kurkuminas E100, briliantinis melynasis FCF E133)), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), druska, avietės, džiovintos šaltyje (avietės 100%), šviesiai žalios spalvos maisto dažiklis SSP11-2 (vanduo, dažikliai tartrazinas (E102), briliantinis mėlynasis (E133), valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas natrio benzoatas (E211)).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, sojų, pistacijų riešutų, kviečių, migdolų riešutų. Gali būti žemės, lazdyno, graikinių riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
Dažiklis E102 gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1448kJ/ 349 kcal |
Riebalai, g | 27 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 15 |
Angliavandeniai, g | 23 |
iš kurių cukrų, g | 17 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,9 |
Baltymai, g | 5,1 |
Druska, g | 0,43 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “NAPOLEONAS SU AGUONOMIS”
Sudedamosios dalys: pienas, kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), išrūgų ir augalinių riebalų mišinys (augalinis aliejus (pilnai hidrintas palmių), grietinėlė (6%) (pienas), augalinis aliejus (palmių), pasukų milteliai, emulsikliai: E472(b), E475, E435, E471, E433, stabilizatoriai: E410, E407, druska, natūralios kvapiosios medžiagos (pienas), dažiklis E160(a)), grietinės ir augalinių riebalų mišinys 30 % (grietinėlė, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio, kokoso aliejai, emulsiklis E471, dažiklis E160a), raugas, augalinių riebalų 22%, pieno riebalų 8%), cukraus pudra (cukrus), vanduo, mėlynosios aguonų sėklos, karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), gliukozės – fruktozės sirupas (dekstrozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotreozė), margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), kukurūzų krakmolas, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), brendis (alk. 36% tūrio), 100% arabikos kava, valgomoji druska.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, kviečių. Gali būti sojos, žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų, salierų, garstyčių, lubinų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1327 kJ/ 318 kcal |
Riebalai, g | 19 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 11 |
Angliavandeniai, g | 32 |
iš kurių cukrų, g | 21 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,9 |
Baltymai, g | 5,2 |
Druska, g | 0,31 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “NAPOLEONAS”
Sudedamosios dalys: pienas, sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), kvietiniai miltai (kviečių grūdai), spanguolių įdaras (gliukozės ir fruktozės sirupas, spanguolės (35%), cukrus, tirštiklis – pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantas E202), kiaušiniai, grietinės ir augalinių riebalų mišinys 30 % (grietinėlė, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio, kokoso aliejai, emulsiklis E471, dažiklis E160a), raugas, augalinių riebalų 22%, pieno riebalų 8%), cukraus pudra (cukrus), karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), vanduo, kukurūzų krakmolas, saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), brendis (alk. 36% tūrio), 100% natūrali kava, valgomoji druska, liofilizuotos spanguolės.
Informacija apie alergenus: Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kviečių, kiaušinių. Gali būti sojos, žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1273 kJ/ 305 kcal |
Riebalai, g | 20 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 12 |
Angliavandeniai, g | 28 |
iš kurių cukrų, g | 16 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,6 |
Baltymai, g | 4,6 |
Druska, g | 0,19 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “MEDAUS”
Sudedamosios dalys: grietinė (grietinėlė, pieno rūgšties bakterijų kultūrų raugas), cukrus, kvietiniai miltai, medaus skonio gaminys 16% (gliukozės ir fruktozės sirupas, medaus kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), pienas, kiaušiniai, citrina, vanduo, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), cukraus pudra (cukrus), želatina, dekoravimo glajus (gliukozės sirupas, vanduo, karamelė (cukrus, vanduo) (4,5%), stingdikliai (pektinas, natrio alginatas, karageninas), rūgštis citrinų rūgštis, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (kalcio fosfatai, natrio citratai), konservantas kalio sorbatas, natūrali kvapioji medžiaga), tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas, cinamonas, gliukozės sirupas, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga natrio karbonatas, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga dinatrio difosfatas), gvazdikėliai.
Sudėtyje gali būti lazdyno, žemės, graikinių, pistacijų riešutų, sezamo, sojų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1315 kJ/ 315 kcal |
Riebalai | 17 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 10,5 |
Angliavandeniai | 37 |
iš kurių cukrų | 25 |
Skaidulinės medžiagos | 1,50 |
Baltymai | 2,9 |
Druska | 0,33 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “OREO”
Sudedamosios dalys: plakamas kremas įdarams ir dekoravimui (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: (E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, sojų – E322), pieno baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), druska, dažiklis: E160a), cukrus, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), maskarponės sūris (pasterizuota grietinėlė, pasterizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330), vanduo, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), traškus įdaras juodojo šokolado skonio (cukrus, rapsų aliejus, sausainių gabaliukai (20%), kviečių miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklo ekstraktas, druska, šokolado milteliai (10%), kakava, , liesa kakava, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, karamelizuoti migdolai (7,5%), migdolai, cukrus, nugriebto pienomilteliai, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, natūrali kakavos kvapioji medžiaga), pienas, sviestas(pasterizuota saldi grietinėlė), kakaviniai sausainiai OREO su vanilės skonio įdaru (cukrus, kvietiniai miltai, alyvpalmių aliejus, rapsų aliejus, liesi kakavos milteliai 4,5%, gliukozės-fruktozės sirupas, tešlos kildymo medžiagos (E501, E503, E500), pieno išrūgų milteliai, trinta kakva, druska, emulsikliai (E322, saulėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga), kiaušiniai, mišinys kremams (cukrus, pieno milteliai, augalinis aliejus (palmių), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, augaliniai riebalai (visiškai hidrintų kokosų), tirštiklis, natrio alginatas (E401), emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų acto rūgšties esteriai (E472a), kvapioji medžiaga), kakavos milteliai 20-22%, cukraus pudra (cukrus), 100% arabikos kava, šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), želatina, tešlos kildinimo medžiaga (natrio hidrokarbonatas E500), valgomoji druska.
Informacija apie alergenus: Sudėtyje yra sojų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kviečių, išrūgų, kiaušinių, lazdyno riešutų. Gali būti kitų žemės riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1378 kJ/ 331 kcal |
Riebalai, g | 21 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 14 |
Angliavandeniai, g | 32 |
iš kurių cukrų, g | 23 |
Skaidulinės medžiagos, g | 1,3 |
Baltymai, g | 4,5 |
Druska, g | 0,34 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
MASKAPRONĖS SŪRIO TORTAS SU ŠILAUOGĖMIS
Sudedamosios dalys: šilauogės 15%, maskarponės sūris 42% rieb. (pasterizuota grietinėlė, pasterizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330), cukrus, saldintas sutirštintas pieninis gaminys su augaliniais riebalais (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, palmių aliejus 10%, modifikuotas krakmolas (kukurūzų), stabilizatoriai (E407, E412, E415), konservantas (E202)), kiaušiniai, kvietiniai miltai (kviečių grūdai), išrūgų ir augalinių riebalų mišinys (augalinis aliejus (pilnai hidrintas palmių), grietinėlė (6%) (pienas), augalinis aliejus (palmių), pasukų milteliai, emulsikliai: E472(b), E475, E435, E471. E433, stabilizatoriai: E410, E407, druska, natūralios kvapiosios medžiagos (pienas), dažiklis E160(a)), šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), pienas, šaldyta mėlynių tyrė (mėlynės (90%), cukrus), baltasis šokoladas 29 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), sviestas (saldi grietinėlė), kakavos milteliai 20-22%, tešlos kildinimo medžiaga E500, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), priedas biskvitams (vanduo, emulsikliai (E471, E475), natūrali kvapioji apelsinų medžiaga), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), skaidri želė (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, tirštikliai (agar-agaras, pektinas), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis (E330), difosfatai (E450)), stabilizatorius glicerolis (E422), konservantas kalio sorbatas (E202)).
Informacija apie alergenus: Sudetyje yra pieno (įskaitant laktozę) ir jo produktų, kiaušinių, kviečių, išrūgų, lazdyno riešutų produktų. Gali būti sojos, žemės, migdolų, pistacijų riešutų, sezamo sėklų jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1124kJ/ 269kcal |
Riebalai, g | 16 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 8,9 |
Angliavandeniai, g | 27 |
iš kurių cukrų, g | 20 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,68 |
Baltymai, g | 5,0 |
Druska, g | 0,34 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
TORTAS „ŠOKOLADINIS“
Sudedamosios dalys: grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), šokolado granulės (kakavos sviestas, cukrus, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), cukrus, kvietiniai miltai, pienas, sviestas, kiaušiniai, kakavos milteliai, kava, šokoladinio skonio kremas (nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (aliejai(saulėgražų) ir riebalai(palmių)), liesi kakavos milteliai (32%), cukrus, lazdyno riešutai, emulsiklis (salėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas)), tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas E500, valgomoji druska.
Informacija apie alergenus: Sudetyje yra pieno (įskaitant laktozę) ir jo produktų, kviečių, kiaušinių, lazdyno riešutų produktų. Gali būti sojos, migdolų, žemės, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1483 kJ/ 356 kcal |
Riebalai, g | 24 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 15 |
Angliavandeniai, g | 32 |
iš kurių cukrų, g | 24 |
Skaidulinės medžiagos, g | 2,46 |
Baltymai, g | 4,3 |
Druska, g | 0,16 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas LAZDYNO RIEŠUTŲ SKONIO
Sudedamosios dalys: grietinėlė, pasta su traškiais 15 % (cukrus, smulkinti vafliai (24% kvietiniai miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklo miltai, druska), lazdyno riešutai, nugriebto pienomilteliai, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, palmių branduolių, palmių, kokosų), migdolai, kakavos masė, emulsiklis sojųlecitinas, natūrali kvapioji vanilės medžiaga), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), lazdyno riešutų įdaras (cukrus, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, palmių), lazdyno riešutai (100%), liesi kakavos milteliai, modifikuotas krakmolas, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pienomilteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), kiaušinių baltymai, pieninis šokoladas su karamele (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5%), emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas), cukrus, pienas,migdolų riešutų miltai, rapsų aliejus, vanduo, cukraus pudra (cukrus), žemės riešutai, kvietiniai miltai, lazdyno riešutai, želatina, gliukozės sirupas.
Informacija apie alergenus: Sudėtyje gali būti pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1774 kJ/ 427 kcal |
Riebalai, g | 31 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 14,4 |
Angliavandeniai, g | 32 |
iš kurių cukrų, g | 28 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,86 |
Baltymai, g | 5,8 |
Druska, g | 0,30 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “BRAŠKINIS”
Sudedamosios dalys: grietinėlė, braškės šaldytos (braškės (99%), tirštikliai (E412, E415), ryžių krakmolas, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E300), cukrus, baltas glaistas (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas (2,5%), emulsikliai (E472a), saulėgražų lecitinas, kvapiosios medžiagos),kiaušiniai, kvietiniai miltai, šaldyta braškių tyrė (braškės (90%), cukranendrių cukrus), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), rapsų aliejus, vanduo, pienas, traškus įdaras su sausainiu ir džiovintų vaisių gabaliukais (cukrus, rapsų aliejus, sausainių gabaliukai (20%), kviečių miltai, cukrus, sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklo ekstraktas, druska, skrudinti sojos miltai, kakavos sviestas, džiovinti vaisiai (avietės, braškės, mėlynės), grietinėlės milteliai, maistinė dažančioji medžiaga raudonųjų ridikėlių koncentratas ir burokėliai, gliukozės sirupas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), želatina, margarinas (augaliniai aliejai (palmių, kokosų, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio esteriai, lecitinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), liofilizuotos braškės, druska.
Informacija apie alergenus: Gali būti lazdynų, žemės, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1269 kJ/ 305 kcal |
Riebalai, g | 21 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 11 |
Angliavandeniai, g | 26 |
iš kurių cukrų, g | 21 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,45 |
Baltymai, g | 3,8 |
Druska, g | 0,45 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “Braškė jogurtas”
Sudedamosios dalys: braškių tyrė (braškės (90%), cukranendrių cukrus), baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), ekologiškas natūralus jogurtas 3,8% rieb. (pienas, pieno baltymai, gyvos jogurtobakterijos (pienas)), cukrus, vanduo, miltinis mišinys (cukrus, kvietiniai miltai, vaisių priedas 10% (koncentruota obuolių tyrė (75%) ir aviečių tyrė (46%), fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, kviečių skaidulos, stingdiklis (E440), palmių aliejus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis ir citrinų rūgštis), koncentratas iš morkų, juodųjų serbentų ir mėlynių, natūrali kvapioji medžiaga), išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, pieno baltymai, tešlos kidimo medžiagos (E450, E500), modifikuotas krakmolas, druska, emulsiklis (E481), tirštikliai (E415, E466, E412), miltų apdorojimo medžiaga (E300), dažiklis (E172), kvapiosios medžiagos), gliukozės sirupas, braškės, saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), kiaušiniai ,želatina, rapsų aliejus, vaisių pektinas (tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas kalcio fosfatas E341iii), šokolado glaistas (cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolys), nugriebto pieno milteliai (8%), laktozė (iš pieno), emulsiklis (E322 saulėgrąžų lecitinas), kvapiosios medžiagos), želė milteliai (cukrus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos, citrinų rūgštis, natrio citratai ir kalio fosfatas, stingdikliai, karageninas, pektinas, tirštikliai, saldžiųjų ceratonijų derva, gumiarabikas, dekstrozė, karamelė, kvapioji medžiaga), liofilizuotos braškės, raudonos spalvos maisto dažiklis (dekstrozė, dažiklis E124, valgomoji druska).
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje gali būti žemės, lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. Dažiklis E124 gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1057/ 253 kcal |
Riebalai, g | 14 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 9 |
Angliavandeniai, g | 28 |
iš kurių cukrų, g | 25 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,23 |
Baltymai, g | 3,2 |
Druska, g | 0,46 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas Pistacijų ir vyšnių skonio
Sudedamosios dalys: pistacinis įdaras 23% (cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (afrikinis sviestmedis, saulėgrąžų), pistacijų pasta 15%, laktozė, išrūgų pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai (E322 (sojų lecitinas E471), spirulinos ekstraktas, natūrali dažanti medžiaga liuteinas), vyšnių įdaras 16% (vyšnios (70%), cukrus, modifikuotas krakmolas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantai – kalio sorbatas, kvapioji medžiaga), šviežio sūrio gaminys Philadelphia (nenugriebtas pienas, grietinėlė, koncentruoti išrūgų baltymai (iš pieno), druska, stabilizatorius (saldžiųjų ceratonijų derva), rūgštis (citrinų rūgštis), pieno rūgšties kultūros), kvietiniai miltai, sviestas, neutralus glajus (vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, stingdikliai (E440, E415, E407, rūgštis (E575), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E331, E509), konservantas (E202), kvapioji medžiaga) pienas, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), migdolų riešutų miltai (migdolų riešutai), cukrus, cukranendrių cukrus, vanduo, kiaušiniai, pistacijų riešutai, želatina, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), rapsų aliejus, druska, liofilizuotos vyšnios.
Informacija apie alergenus: Gali būti lazdynų, migdolų, žemės riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1410 kJ/ 338 kcal |
Riebalai, g | 21 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 10,2 |
Angliavandeniai, g | 33 |
iš kurių cukrų, g | 26 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,34 |
Baltymai, g | 4,9 |
Druska, g | 0,91 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas EGZOTIKA
Sudedamosios dalys: grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), mangų tyrė (100%), išrūgų ir augalinių riebalų mišinys (augalinis aliejus (pilnai hidrintas palmių), grietinėlė (6%) (pienas), pasukų milteliai, emulsikliai: E472(b), E475, E435, E471. E433, stabilizatoriai: E410, E407, druska, natūralios kvapiosios medžiagos (pienas), dažiklis E160(a)), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), šaldyta mėlynių tyrė (mėlynės (90%), cukrus), mišinys be glitimo (krakmolas, cukrus, dekstrozė, emulsikliai (E471, E475, E433), skaidulos (psyllium), tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), tirštiklis (E412), druska, kvapiosios medžiagos), sviestas, vanduo, migdolų riešutų miltai, pienas, cukranendrių cukrus, pasiflorų tyrė (pasifloros 100%), cukrus, želatina, dekoravimo glajus (cukrus, gliukozės -fruktozės sirupas, stingdikliai (E406, E440), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, konservantas E202), šilauogės, vaisių pektinas (tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas kalcio fosfatas E341iii), gliukozės sirupas, žaliosios arbatos milteliai Matcha, druska, liofilizuoti mangai, džiovinti rugiagėlių žiedai.
Informacija apie alergenus: Sudėtyje gali būti žemės, lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, kviečių, kiaušinių, sezamo, sojos ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1278/ 307 kcal |
Riebalai, g | 21 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 14 |
Angliavandeniai, g | 25 |
iš kurių cukrų, g | 21 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,20 |
Baltymai, g | 3,6 |
Druska, g | 0,38 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Musinis tortas „Bounty“
Sudedamosios dalys: grietinėlė, juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (E322, E476), kvapioji medžiaga), mišinys kokosiniams gaminiams (cukrus, kokosų drožlės (sudėtyje yra sieros dioksido), išrūgų milteliai, modifikuotas krakmolas, kiaušinių baltymų milteliai, ryžių miltai, tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), kvietiniai miltai, kvapiosios medžiagos, dažiklis E160a), pienas, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas su karamele (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pienomilteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5%), emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas), kokosų tyrė (kokosai (90%), invertuoto cukraus sirupas), pasterizuoti kiaušinių tryniai, gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, pasterizuoti kiaušinių baltymai, šokoladinio skonio dribsniai (cukrus, visiškai hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), liesi kakavos milteliai 16%, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, gliukozės sirupas, kvapioji medžiaga (vanilinas)), saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), tamsus glaistas (cukrus, visiškai hidrinti ir iš dalies hidrinti palmių branduolių riebalai, liesi kakavos milteliai), migdolų riešutų miltai, kokosų drožlės, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, pasta su traškiais (cukrus, smulkinti vafliai (24% kvietiniai miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklo miltai, druska), lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, palmių branduolių, palmių, kokosų), migdolai, kakavos masė, koncentruotas sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji vanilės medžiaga), cukranendrių cukrus, balto šokolado dribsniai (cukrus, visiškai hidrinti augaliniai riebalai ir aliejai (palmių branduolių riebalai, saulėgrąžų aliejus), nugriebto pieno milteliai 8%, laktozė (iš pieno), emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, gliukozės sirupas, glajinė medžiaga E904, kvapioji medžiaga (vanilinas)), želatina, kakavos milteliai.
Informacija apie alergenus:
Sudėtyje gali būti pistacijų, žemės riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1540 kJ/ 371 kcal |
Riebalai, g | 27 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 17,5 |
Angliavandeniai, g | 29 |
iš kurių cukrų, g | 25 |
Skaidulinės medžiagos, g | 2,34 |
Baltymai, g | 4,6 |
Druska, g | 0,33 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Tortas “Creme Brulee su braškėmis“
Sudedamosios dalys: grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), šaldytos braškės (braškės (99%), tirštikliai (E412, E415), ryžių krakmolas, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E300), pienas, cukrus, vanduo, mišinys “Creme Brulle” skonio (cukrus, modifikuotas krakmolas, kvapioji medžiaga (laktozė), stingdiklis karageninas, dažikliai, karotinas, riboflavinas, druska, tirštiklis saldžiųjų ceratonijų derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E430 (ii)), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), želatina, kiaušiniai, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, gliukozės sirupas, kvapioji medžiaga braškių skonio (sudėtyje yra tirštiklis E120, saldiklis E420, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E322, dažiklis E160a, alfa tokoferolis E307), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), lipnumą reguliuojanti medžiaga E170, kukurūzų krakmolas), liofilizuotos braškės, druska.
Informacija apie alergenus: Sudėtyje gali būti žemės, migdolų, lazdyno, graikinių, pistacijos riešutų, sojo, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 866 kJ/ 208 kcal |
Riebalai, g | 13 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 8,5 |
Angliavandeniai, g | 20 |
iš kurių cukrų, g | 18 |
Skaidulinės medžiagos, g | 0,33 |
Baltymai, g | 3,1 |
Druska, g | 0,23 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Dubajaus šokolado tortas
Sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), pistacijų skonio įdaras (cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (sviestmedis, saulėgrąžų), pistacijų pasta 15%, laktozė, išrūgų pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai sojų lecitinas, spirulinos ekstraktas, natūrali dažanti medžiaga liuteinas), lazdyno riešutų skonio pasta (cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), mažo riebumo kakavos milteliai, laktozė, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos), plakamas kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis alyvpalmių aliejus, cukrus, stabilizatoriai: sorbitolis, miltelinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai: E472b, E472e, sojų lecitinai; pieno baltymai: natrio kazeinatas; kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: monokalio fosfatas, dinatrio citratas; druska, dažiklis: beta karotenas), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), pistacijų pasta (skrudintos pistacijos 100%), kvietiniai miltai, tešla Kataifi (kvietiniai miltai, vanduo, kviečių krakmolas, druska, emulsiklis sojų lecitinas, rafinuotas saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas), vanduo, kiaušiniai, mišinys kremams (cukrus, pieno milteliai, augalinis aliejus (palmių), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, augaliniai riebalai (visiškai hidrintų kokosų), tirštiklis, natrio alginatas (E401), emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų acto rūgšties esteriai (E472a), kvapioji medžiaga), vanduo, cukrus, sviestas (pasterizuota saldi grietinėlė), kakavos milteliai, želatina, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), lipnumą reguliuojanti medžiaga E170, kukurūzų krakmolas), pistacijų riešutai, tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas E500, kefyras (pienas, raugas).
Informacija apie alergenus: Sudėtyje gali būti žemės, migdolų, graikinių riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
100 g gaminio energinė vertė | 1616 kJ/ 388 kcal |
Riebalai, g | 25 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių,g | 12,0 |
Angliavandeniai, g | 36 |
iš kurių cukrų, g | 28 |
Skaidulinės medžiagos, g | 1,20 |
Baltymai, g | 5,1 |
Druska, g | 0,72 |
Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.